No-bake Råwcake til ditt neste barneselskap

No-bake Råwcake til ditt neste barneselskap

Denne rawkaken kan du spise uten dårlig samvittighet. Hvorfor? Den er laget på næringsrike og smakfulle råvarer! Glutenfri og uten tilsatt sukker! Perfekt å servere til barnets første bursdag. Denne kan du lage i forveien, krever ikke noe heving eller baking, og har en syrlig søt smak av friske bringebær og aromatisk kakao. Denne kommer til å imponere både store og små! 

Step-by-step video om hvordan du går frem finner du HER.

Først, finn frem en liten form (19,5 x 13,5). Hvis du ønsker du å bruke en større form er det bare å doble bunn oppskriften til bunnen. Husk bakepapir i bunn så den blir lett å ta opp. 

Ingredienser:

  • 5 stk Råwbar kakao smak
  • 1 ss kokosolje
  • 240 g usaltet cashewnøtter
  • 5 ss kokoskrem (evt: toppen av en kjølt kokosmelk)
  • 2 stk dadler (evt. 2 ss lønnesirup)
  • 3 dl bringebær (ferske)
  • juice fra 1 stk sitron

Prep: Legg cashewnøtter i vann i 4-5 timer.

Sånn gjør du:

  1. Del opp Råwbarer i mindre biter, og tilsett de i en blender med kokosolje. 
  2. Mos “deigen” ned i formen så hele bunnen dekkes. (Ca. 1 cm høyde)
  3. Legg bløtlagte cashewnøtter (ikke vannet), kokoskrem, dadler, 2 dl bringebær og sitronjuice i en blender.
  4. Miks sammen til du har en silkemyk konsistens. 
  5. Hell fyllet over kakebunnen, og dytt de resterende bringebærene (1 dl) forsiktig ned i fyllet og plasser noen på toppen.
  6. Sett kaken i fryseren over natten, og ta ut 10-15 minutter før servering. 

Tilbake til bloggen